понеділок, 29 грудня 2014 р.

Ресторан втрачає $50000 з-за помилок Apple Maps

Проблеми з роботою Apple Maps вже давно породили сотні неприємних історій. Хтось просто не приїжджав туди, хто-то застрягав у необжитих нетрях, як користувачі програми з Австралії, а кому-то невдале творіння Скотта Форстала коштує серйозних збитків.



Ресторан втрачає $50000 з-за помилок Apple Maps


Одним з таких постраждалих став власник винного ресторану в місті Портленд, штат Орегон. Власник ресторану Тодд Стилі (Todd Steele) повідомив порталу Cultofmac.com, що отримує по 5-6 дзвінків в день від людей, які заблукали, намагаючись знайти його ресторан з допомогою Apple Maps. Як правило, додаток відправляло їх за кілька миль від реального місця розташування ресторану.



Ресторан втрачає $50000 з-за помилок Apple Maps


За підрахунками власника, його збитки становлять приблизно $500-1000 за вечір, тобто близько $50000 з моменту появи сервісу. Власники ресторану зверталися в Apple, сподіваючись, що помилку виправлять, а мати Тода навіть дійшла до штаб-квартири Apple в Купертіно, однак нічого не змінилося.


Залишається сподіватися на те, що після того, як посаду Форстолла зайняв Едді Кью, помилки в роботі карт від Apple будуть усунені найближчим часом.

Немає коментарів:

Дописати коментар