вівторок, 30 грудня 2014 р.

Безкоштовні додатки на 23 листопада


Безкоштовні додатки на 23 листопадаABBYY CardHolder (iPhone; 99р(2.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4; Мова: українська) - доступна електронна візитниця, яка дозволяє зберігати і використовувати важливі контакти, не захаращуючи адресну книгу вашого iPhone. Для дзвінка, SMS або e-mail достатньо просто натиснути на відповідну іконку в CardHolder! Просто сфотографуйте візитку, а ABBYY CardHolder зробить все інше: додаток розпізнає контактні дані і зберігає їх у власному архіві зручним пошуком і угрупуванням; контакти з візитки стануть миттєво доступні для відправки e-mail, дзвінка або SMS; ви зможете легко перенести всі свої контакти на будь-який інший iPhone. Для збереження контактів адресної книги iPhone та інших додаткових можливостей рекомендуємо ABBYY Business Card Reader - додаток для професійної роботи з контактними даними.



Безкоштовні додатки на 23 листопадаБезкоштовні додатки на 23 листопадаБезкоштовні додатки на 23 листопада







Безкоштовні додатки на 23 листопадаStripy: Lost and Hungry
(iPhone, iPad; 33р(0.99) → Безкоштовно; Мова: українська) - каково це - бути самотнім, голодним хамелеоном, що застряг в невідомому пустельному світі? Дізнайтеся це самі в грі Stripy: Lost and Hungry! Для Страйпи все змінилося до гіршого, коли він був розлучений зі своїми улюбленими власниками. Тепер йому належить довгий і небезпечний шлях назад надзвичайно важкопрохідної місцевості. Допоможіть Страйпи зорієнтуватися в лабіринті міських вулиць, заростях джунглів і пустельних рівнинах, щоб повернутися в своє улюблене гніздечко!



Безкоштовні додатки на 23 листопадаБезкоштовні додатки на 23 листопада







Безкоштовні додатки на 23 листопадаАвоська - Список покупок
(iPhone; 33р(0.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4.5; Мова: українська) - що найголовніше в списку покупок для телефону? Щоб з ним було реально зручно в магазині! Створюючи Авоську, розробник максимально подбав про те, щоб вам було зручно робити покупки. Взявши з собою Торбу в магазин, ви зможете: викреслювати продукти зі списку, використовуючи лише одну руку - залишивши другу вільною для того, щоб класти продукти у візок, завжди бачити в верху списку тільки ті продукти, які залишилося купити - особливо актуально для великих списків і багато іншого.



Безкоштовні додатки на 23 листопадаБезкоштовні додатки на 23 листопадаБезкоштовні додатки на 23 листопада







Безкоштовні додатки на 23 листопадаContactFlow (iPhone, iPad; 66р(1.99) → Безкоштовно; Мова: українська) - спробуйте ContactFlow в роботі, щоб поглянути на свої контакти по-новому. Скористайтеся ContactFlow для стильного пошуку контактів (Нагадує Cover Flow додатки iPod). У результаті запуску ContactFlow стають доступні всі контакти. Крім того, можна вибрати для відображення лише окремі групи або джерела (місцеві контакти, MobileMe, Exchange і т. п.). Просто торкніться на фотографію контакту і ContactFlow розгорне його, відобразивши всю пов'язану з ним інформацію.



Безкоштовні додатки на 23 листопадаБезкоштовні додатки на 23 листопада







Безкоштовні додатки на 23 листопадаDrünk Vikings (iPhone, iPad; 33р(0.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4.5) - життя беззахисного дракона під загрозою! Нахабні вікінги гноблять миролюбна істота, і ваша задача - допомогти крилатому одному захистити своє житло. Кривдники напилися магічного зілля. Тепер вони стали хоробрими і нестримно лізуть в бійку! Захистіть драконівське гніздечко від набігів збожеволілих вікінгів і покажіть у Drünk Vikings, на що ви здатні! Не дайте здійснитися підступного задуму: вороги нападають і з землі, і з повітря! Швидше вступайте в бій і врятуйте дракона!



Безкоштовні додатки на 23 листопадаБезкоштовні додатки на 23 листопада







Безкоштовні додатки на 23 листопадаMooniz
(iPhone; 33р(0.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4.5) - ці милі, але нахабні, створення з Місяця захоплюють Землю, і ви остання надія на порятунок в цій простій, але надзвичайно захоплюючій грі-головоломці з елементами екшн! Врятуйте світ від цих чарівних монстрів з Місяця! Натискайте на скупчення Mooniz одного кольору, щоб вони вибухали й зникали у вирі яскравих фарб! Впорається з цими загадковими прибульцями допоможуть вам додаткові бонуси у вигляді збільшення очок, аптечки, ядерної зброї і багато чого іншого! Також безкоштовна HD-версія (iPad; 66р(1.99) → Безкоштовно) гри.



Безкоштовні додатки на 23 листопадаБезкоштовні додатки на 23 листопадаБезкоштовні додатки на 23 листопада


Огляди інших безкоштовних програм читайте в рубриці

іБесплатно або в однойменному додатку. Нагадуємо, що у цій рубриці представлені програми, які безкоштовні обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії безкоштовного періоду вони знову стають платними.

Немає коментарів:

Дописати коментар