понеділок, 29 грудня 2014 р.

Рон Джонсон розповів про створення Apple Store

Рон Джонсон розповів про створення Apple Store

У 2011 році Рон Джонсон покинув Apple після 11 років роботи. Але Apple назавжди залишиться важливою частиною життя колишнього старшого віце-президента по роздрібних продажах. Нещодавно Рон Джонсон поділився історією створення Apple Store спільно зі Стівом Джобсом в ході інтерв'ю Стенфордському університету.




«Те, що я пам'ятаю про Стіва, так це необхідність бути готовим почати все спочатку. Ми були готові до запуску магазинів, і в один прекрасний день він прийшов з ідеєю цифрового хаба.



Наступного тижня ми вже займалися проектуванням магазину. Після чого я сказав Стіву про те, що весь магазин організовано неправильно. Ми організували його як роздрібний магазин, сконцентрований на продуктах, а він повинен акцентувати увагу на тому, що роблять користувачі: прослуховуванні музики, перегляді фільмів і інших аналогічних завдання», - ділиться спогадами Рон Джонсон.




Крім цього колишній старший віце-президент Apple поділився своїм досвідом з надання унікальних послуг для залучення користувачів. Наприклад, у той час відвідувачі Apple Store могли отримати високошвидкісний доступ в Мережу - жоден з конкурентів не пропонував нічого подібного.




«Є стільки причин відвідати Apple Store. Ви можете отримати консультацію фахівців, ви можете привести дітей, які пограють за дитячим столом, ви можете знайти будь-який контент в Мережі, перевірити пошту. Коли ми запустили Apple Store тільки 3% американців володіли широкосмуговим доступом в Мережу. Ми створили місце, де люди могли випробувати Mac на реальних задачах», - витяг з інтерв'ю Рона Джонсона.






У повному відео також можна почути чимало цікавої інформації про одного з найвидатніших співробітників Apple.

Немає коментарів:

Дописати коментар