понеділок, 29 грудня 2014 р.

Тім Кук про третьої річниці смерті Стіва Джобса

Тім Кук про третьої річниці смерті Стіва Джобса

Співзасновник Apple вже давно немає з нами, але компанія досі вшановує пам'ять Стіва Джобса, що підтверджував сам Тім Кук під час безлічі інтерв'ю. А на цьому тижні Тім Кук розіслав звернення для всіх співробітників, в якому нагадав про третьої річниці смерті Стіва Джобса.




«У цю неділю відбудеться третя річниця смерті Стіва. Я впевнений, що багато з вас будуть думати про нього, так само як і я.



Я сподіваюся, що багато скористаються моментом, щоб оцінити, як багато Стів зробив, щоб наш світ був краще. Діти вчаться по-новому завдяки продуктам, про які він мріяв. Творчі люди складають симфонії і пісні стилю Поп, пишуть романи і поезію, а також просто відправляють повідомлення через них. Завдяки Стіву вдалося створити полотно, на якому художники створюють шедеври.



Бачення Стіва пішло далеко за ті роки, в які він жив, і ті цінності, на яких він побудував Apple, завжди будуть з нами. Багато з ідей і проектів продовжують втілюватися в життя після того, як він помер. Його вплив на ці продукти і на нас - очевидно.



Приємного уік-енду і дякую, що допомагаєте нести спадщина Стіва в майбутнє», - повне звернення Тіма Кука до співробітників.




Інші віце-президенти Apple аналогічно підтверджували, що вплив Стіва Джобса на компанію досі надзвичайно високо. А одним з найбільш значущих останніх проектів Стіва Джобса має стати ще недобудований кампус Apple Campus 2, зовнішній вигляд якого буде завжди нагадувати про легендарного сооснователе компанії.

Немає коментарів:

Дописати коментар