середу, 31 грудня 2014 р.

"В'яжемо самі". Стрінги Макраме - і ти неперевершена

До настання літа залишилося зовсім трохи, а це значить, що вже через місяць все знімуть з себе важкий одяг, поїдуть на море, щоб позасмагати на пляжі. Але дівчина повинна бути чарівною в абсолютно будь-якому місці. Деякі дами перед літом ходять по магазинах з метою підібрати собі який-небудь купальник, але є дівчата, які роблять все своїми руками. Якщо ви ставитеся до другого типу, то тоді огляд для вас!


Сьогодні в нашій редакції знаходиться програма "

В'яжемо самі", створена російською компанією Mobizdat. Завдяки інструкції, яка знаходиться в додатку, ви зможете навчитися в'язати стрінги, які ви будете носити влітку. Саме тому розробники ще називають свою програму, як "Королева пляжу: В'яжемо самі".









Основна задача, яка стаяла перед Світланою Schepkina, створювачки курсу, навчити користувачів в'язати в техніці Макраме, які бачили спиці тільки у фільмах або на картинках. Саме тому автори програми розбили уроки на частини, які варто вивчати послідовно, але, якщо ви впевнені, що матеріал, представлений у ролику, ви знаєте, то можна і пропустити відео.





Як ви могли вже здогадатися, вся інформація, яка міститься в "В'яжемо самі", представлена у вигляді відео-роликів, середня тривалість яких складає 7 хвилин. Розробники настійно рекомендують спочатку ознайомитися з теорією, а потім вже переходити до практики в'язання.










Щоб перевірити, наскільки добре ви знаєте інформацію, яка розповідається у відео-роликах, була вбудована вкладка "Тест". Тут є питання, складені з теорії, відповівши правильно на які ви отримуєте бали. На жаль, тут не ведеться історія проходження тестування, а також не відображаються правильні відповіді.





У вкладці "Опис" ви можете прочитати інформацію про процесі підготування і плетіння трусиків. Вся інформація доповнено барвистими фотографіями, завдяки яким покрокова інструкція буде зрозуміла абсолютно всім. Крім того, спочатку розповідається про сайти, які будуть використовуватися при плетінні. Зверніть увагу, що, щоб результат був неперевершений, вам необхідно ці вузли попередньо опрацювати.










Також в "В'яжемо самі" є бонус, який не відноситься до процесу в'язання, але який все одно буде цікавий користувачам. Я не буду розкривати, що незвичайного пропонує видавець в цьому додатку - скачайте, і самі дізнаєтесь!





Отже, додаток "В'яжемо самі"

варто в App Store $4, 99. За цю вартість ви одночасно отримуєте 2 версії для iPhone і iPad. На планшетнику, звичайно, набагато зручніше користуватися цією програмою.

Немає коментарів:

Дописати коментар