вівторок, 30 грудня 2014 р.

Реліз наступного iPhone стане найважливішою подією в історії смартфонів

Наближається реліз нового смартфона від Apple породжує в мережі все нові і нові обговорення. Не які вважають, що майбутня подія може стати епохальним.


Коли iPhone 4S виходив на ринок, аналітики і користувачі чекали абсолютно нового, революційного апарату. Тоді ці очікування не виправдалися.Що, однак це не завадило новинці набрати 4 мільйона покупок тільки за перші два дні продажу.


На думку аналітика Goldman Sachs Білла Шоупа, популярність наступного апарату в лінійці iPhone буде ще вище.


Аналітик підвищив свій прогноз за ціною на акції компанії до 750$ і написав у примітці інвесторам: "Запуск iPhone 5 може стати одним з найбільш значущих подій у історії розвитку смартфонів". Так само він заявив, що чутки про можливий саботаж з боку компаній-операторів перебільшені.


“У той час як деякі оператори спробують зменшити втрати від обов'язкових виплат і припинити політику модернізації своїх мереж, більшість навряд чи стане робити серйозні кроки і постарається втриматися в основному потоці, щоб не втратити прибуток. Зрештою, всі оператори будуть змушені спеціалізуватися на обслуговуванні сучасних смартфонів. Інакше, ризик втрати прибутку на ринку смартфонів буде занадто великий, щоб його ігнорувати", - зазначив аналітик.



Реліз наступного iPhone стане найважливішою подією в історії смартфонів


Майбутній реліз нового смартфона породжує все більше чуток. У минулому грудні портал BGR.com повідомив, що Apple планує реліз нового iPhone восени. Також на цьому тижні в Мережі з'явилася інформація про те, що Apple планує використовувати технологію "рідкий метал" у своєму iPhone наступного покоління.

Немає коментарів:

Дописати коментар