вівторок, 30 грудня 2014 р.

Animal Records + Christmas Tunes - хвостатий оркестр

C самого дитинства варто розвивати в дитині почуття слуху, щоб потім йому легше було в школі на уроках співу та хореографії. При цьому, щоб дати дитині можливість займатися музичними предметами, не обов'язково записувати його на спеціальний гурток або купувати додому барабанну установку - достатньо лише завантажити

додаток Animal Records + Сhristmas Tunes з App Store для iPhone і iPad.


Варто відразу зауважити, що цей додаток буде цікаво не тільки дітям, але і дорослим, які зможуть зануритися в світ музики з дивовижними тваринами. Перед вами знаходиться оркестр, з яким ви можете взаємодіяти - запускати гру швидше або повільніше, а то й зовсім зупинити.






Animal Records + Christmas Tunes - хвостатий оркестр




Щоб запустити потрібну мелодію, вам потрібно натиснути на відповідну платівку в правому вертикальному меню. Після цього ви зможете повноцінно управляти звіриним оркестром - натискаючи на тварин, ви запускаєте або, навпаки, приостанавливаете звучання інструментів. З допомогою горизонтальних кнопок управління знизу екрану ви зможете прискорювати і сповільнювати відтворення.






Animal Records + Christmas Tunes - хвостатий оркестр




Якщо ж у вас є кілька iPhone або iPad, то ви можете комбінувати мелодії. Щоб почати відтворення музики заново на обох пристроях, вам потрібно затиснути кнопку на iPhone і iPad, на якій зображена стрілка і яка знаходиться в лівому нижньому куті, і, головне, одночасно відпустити їх, тоді музика заграє в такт. Також ви можете включати різні пластинки з різною швидкістю - загалом, величезний простір для фантазій!






Animal Records + Christmas Tunes - хвостатий оркестр




У грі чудова графіка, яка просто чарує своєю простотою. Нещодавно розробники додали новорічні мелодії в повну версію гри. Цілих 8 штук! Всього ж на момент написання огляду в додатку міститься 39 мелодій! Розробники обіцяють розвивати свою програму, і, щоб бути у курсі останніх подій, ви можете підписатися на

сторінку в Facebook.





Animal Records + Christmas Tunes - хвостатий оркестр




Перш ніж давати грати в iPad своєму синові, я завжди самостійно обстежую додатки, а то мало що... Під час тесту в Animal Records я сам загрався на добрих півгодини, а витягнув мене з цієї гри як раз-таки малюк, який почув знайомі звуки. Чи треба говорити, що на наступні пару годин дитина був зайнятий?






Універсальну версію програми можна придбати в App Store. Купивши програму один раз, ви отримуєте програму для iPhone, так і для iPad.

Немає коментарів:

Дописати коментар