вівторок, 30 грудня 2014 р.

У Санкт-Петербурзі пройде IX Mobile VAS & Apps Conference

У Санкт-Петербурзі пройде IX Mobile VAS & Apps Conference

22-23 листопада 2012 року в Санкт-Петербурзі пройде IX Mobile VAS & Applications Conference - найбільший міжнародний форум, присвячений актуальним питанням розвитку індустрії мобільних додатків, контенту і сучасним мобільним технологіям. Платиновим спонсором і співорганізатором конференції виступила компанія i-Free.


Mobile VAS Conference вже протягом багатьох років є одним з найбільш важливих і очікуваних подій на ринку мобільних послуг Росії та Східної Європи. У цьому престижному форумі беруть участь найбільші видавці і розробники мобільних ігор і додатків, стільникові оператори, контент - і сервіс-провайдери, виробники мобільних телефонів, інвестиційні і фінансові компанії, медіа-холдинги, провідні галузеві експерти та аналітики, представники найбільших ділових і спеціалізованих ЗМІ.


В цьому році конференція змінила свою назву і формат: тепер вона іменується Mobile VAS & Apps Conference. У новій назві відображається один із самих головних трендів індустрії мобільного контенту - стрімкий розвиток ринку мобільних додатків. З цим же трендом пов'язані значні зміни в складі спікерів і зміст доповідей.


В числі спікерів Mobile VAS & Apps Conference - найбільші експерти і фахівці російського і зарубіжного ринку мобільного контенту. У форумі візьмуть участь успішні розробники ігор і додатків: компанія Creative Mobile - творці гри Drag Racing, компанії Herocraft, Aigrind, ProstoGames, Nevosoft, SPB TV і інші Представники цих компаній виступлять з доповідями, візьмуть участь у круглих столах і вільних дискусіях.


Крім того, у конференції братимуть участь провідні аналітичні компанії ринку мобільних додатків - AppAnnie, VisionMobile, Xyologic, творці інфраструктури ринку - компанії SponsorPay, Marmalade, творці обладнання та технологій - Qualcomm, Nokia, NXP, Synqera, а також мобільні оператори - зокрема, компанія Megafon. Список спікерів конференції продовжує розширюватися.


На конференції будуть обговорюватися як ключові тенденції, що визначають розвиток галузі в найближчій перспективі, так і прикладні питання: маркетинг мобільних додатків, моделі монетизації продуктів, тренди індустрії ігор і додатків. Окрема секція присвячена найбільш яскравим російським стартапам, які працюють над новими ідеями мобільних продуктів.


Коментуючи підтримку форуму, генеральний директор компанії i-Free В'ячеслав Овчинников сказав: «Mobile VAS & Apps Conference - одна з перших майданчиків, яка зібрала не тільки лідерів російського ринку, але і ключові міжнародні компанії і медіа, які працюють в мобільній індустрії. У цьому році організатори приділили першорядну увагу формуванню цікавої та насиченої програми, яка охоплює найбільш перспективні області глобального ринку мобільних додатків. На форумі будуть як доповіді з глибоким аналітичним оглядом ринку, так і обговорення найбільш гострих питань і ноу-хау в області створення, монетизації та просування мобільних продуктів - круглі столи і дискусії, в яких візьмуть участь лідери цієї галузі. Але найголовніше, звичайно, це тепла, дружня атмосфера, яка вже стала візитною карткою конференції, і широкі можливості для неформального спілкування, обміну думками, встановлення нових ділових контактів».


В рамках Mobile VAS & Apps Conference відбудеться нагородження переможців конкурсу Ukrainian Mobile VAS Awards: відомі і початківці компанії представлять на конкурс свої кращі продукти і проекти у сфері мобільного контенту та VAS-послуг.


Ознайомитись з програмою конференції та зареєструватися для участі можна на офіційному сайті форуму:

www.vasforum.ru.

Немає коментарів:

Дописати коментар