середу, 23 квітня 2014 р.

Американські користувачі не дуже задоволені iPhone 5

Ми звикли думати, що користувачі iPhone люблять свій гаджет. Кого не спитай, всі задоволені. Однак це не зовсім так, тому що, згідно з новим звітом, наданим компанією OnDevice Research, американські і європейські користувачі не так позитивно налаштовані по відношенню до свого пристрою.


Опитування, в якому взяло участь більше 320 тисяч користувачів смартфонів і планшетів з 6 країн, показав, що опитані американці набагато більше довіряють Motorola Atrix HD, Motorola Droid Razr M, HTC Rezound 4G і Samsung Galaxy Note 2, ніж iPhone 5. Тому в цьому рейтингу довіри «п'ятірка», за збігом обставин, посідає лише п'яте місце.



Американські користувачі не дуже задоволені iPhone 5


У Великобританії гаджет користується великою довірою і займає друге місце, поступившись HTC One X, але випередивши Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy S3 Mini і Samsung Galaxy S3.



Американські користувачі не дуже задоволені iPhone 5


Якщо розглядати не тільки смартфони, але всі мобільні пристрої в цілому, то тут Apple поза конкуренцією: її продукцією користувачі задоволені найбільше. На другому місці йде Google, а далі Motorola, HTC, Nokia і Sony Ericsson. Samsung займає останню сходинку рейтингу. Чому, незрозуміло.

Немає коментарів:

Дописати коментар