середу, 23 квітня 2014 р.

[Новорічний розіграш промо-кодів] Телефони Москви

[Новорічний розіграш промо-кодів] Телефони Москви

На «Планеті iPhone» починається розіграш промо-кодів до додатка «

Телефони Москви», раніше називався «Москва 2012». У цю програму включено більше 10 тисяч найважливіших телефонних номерів і адрес столиці, структурованих за рубриками округах. Всі телефони наведено з урахуванням останніх змін номерів і кодів. А якщо в якійсь з телефонів все ж вкралася помилка, то визначити правильний номер можна за допомогою списку заміни АТС Москви, який також складений з урахуванням всіх змін номерів.


Набір будь-якого номера можна викликати безпосередньо з програми або скопіювати його в буфер обміну. Останні два розділи містять довідкову інформацію - АТС Москви (визначення місця розташування абонента по першим трьом цифрам його номера), вже згадуваний список заміни АТС, телефонні коди міст Росії і країн світу, префікси стільникових операторів, список USSD-запитів.



[Новорічний розіграш промо-кодів] Телефони Москви [Новорічний розіграш промо-кодів] Телефони Москви


Торік додаток оновилося для підтримки iPhone 5. «Телефони Москви» можна

придбати в App Store за 33 рублі.


Якщо ви зареєстрований користувач і бажаєте отримати промо-код для безкоштовного скачування програми,

залиште заявку на сторінці розіграшів промо-кодів (для цього потрібно натиснути на посилання «Залишити заявку на промокод»). Після закінчення розіграшу тим, хто це зробив, потрібно буде знову зайти на сторінку програми. Якщо ви увійшли в число переможців, ви побачите свій промо-код. Якщо ви не виграли, то побачите повідомлення: «Промокод вам не дістався».

Немає коментарів:

Дописати коментар